Hvordan har du det?

Dit svar er vigtigt i den nationale undersøgelse om sundhed og trivsel

❤ Hvordan har du det? ❤

Hvad har et år med Corona betydet for din trivsel og sundhed? Er du blevet mere fysisk inaktiv, og har dit alkoholforbrug ændret sig under pandemien?
Det er nogle af spørgsmålene, Region Midtjylland stiller i undersøgelsen ’Hvordan har du det?’.

Måske har du også fået spørgeskemaet i din E-Boks?

Mange aarhusianere har allerede besvaret spørgeskemaet, men dit svar er også vigtigt!

Du er med i lodtrækningen om tre gavekort på henholdsvis 10.000, 7.000 og 3.000 kr., når du deltager i undersøgelsen.

Her kan du læse lidt om undersøgelsen

  • Hvordan har du det? er den største nationale undersøgelse om sundhed og trivsel. I disse dage (fra d. 5. feb. til d. 12. maj) lander spørgeskemaet i e-Boks eller postkasse hos 10.200 tilfældigt udvalgte aarhusianere over 16 år.
  • Er vores mentale sundhed blevet dårligere i en tid med Corona? Er vi blevet mindre fysisk inaktive og har vores alkoholforbrug ændret sig under pandemien? Det er nogle af spørgsmålene, når Region Midtjylland i disse dage udsender spørgeskemaet: Hvordan har du det?
  • Hvordan har du det? … er en stor national undersøgelse af helbred, trivsel og sundhedsvaner, der gennemføres hvert 4. år. Vi bruger undersøgelsen til at prioritere fremtidens sundhedsindsatser. Er du en af de 10.000 aarhusianere, der har modtaget spørgeskemaet i din e-Boks eller postkasse? Og har du fået svaret på det?

Dit svar er vigtigt – uanset om du er frisk og rask, har det mindre godt eller er syg.

Og husk at du er med i lodtrækningen om tre gavekort på henholdsvis 10.000, 7.000 og 3.000 kr. når du har udfyldt og returneret spørgeskemaet.

Du kan læse mere om Hvordan har du det? her: www.hvordanhardudet.rm.dk