Corona information

Opdatering – Corona information fra frivillighusene

Dato: Onsdag den 28. oktober 2020

Regeringen har indført nye restriktioner i forhold til Corona, og det kommer også til at betyde noget for dagligdagen i frivillighusene.

Forsamlingsforbuddet er som bekendt sænket til max 10 personer, og det gælder også for deltagere i foreningsaktiviteter. Fremadrettet kan der derfor kun være grupper af max 10 personer i frivillighusenes lokaler. Vi ved, at mange foreninger allerede nu, forsøger at finde alternative løsninger ved at dele større hold op i to eller ved at lave forskudte aktiviteter. I er velkomne til at kontakte os – måske vi kan være behjælpelige med at finde ekstra lokaler. Der er stort pres på vores lokaleudlån allerede, men vi gør gerne et forsøg.

Afstandskravet på 2 meter gælder fortsat.

Krav om mundbind i visse offentlige lokaler kommer også til at gælde i frivillighusene. Fra torsdag den 29. oktober skal man derfor bære mundbind eller visir når man bevæger sig rundt på Værkstedet. Mundbind/visir kan tages af, når man sidder ned, og i øvrigt overholder afstandskravet. De endelige retningslinjer er stadig under udarbejdelse hos myndighederne, og vi melder det ud, hvis retningslinjerne ændres.

Hvad betyder det for dig og sin forening:

  • Forsamlingsforbuddet på max 10 personer gælder for alle aktiviteter og arrangementer i husene inkl. foreningsaktiviteter.
  • Undtagelsen fra reglen er arrangementer, hvor deltagere ”i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, biograflærred, bane eller lignende” (dvs. vender ansigtet samme vej), hvor der må være op til 500 deltagere. Har du et arrangement, der hører under denne kategori, (det kunne fx være en generalforsamling) kan du se hvor mange I må være i lokalerne på Værkstedet HER.
  • Der skal bæres mundbind/visir i frivillighusene.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Gorm Svane tlf. 4187 4222  mandag – torsdag fra kl. 8 – 15.