Opslagstavlen

Her på siden kan du holde dig opdateret om  seneste nyt fra Værkstedet

Sommerferie: Værkstedet holder ferielukket i uge 29, 30 og 31 – på gensyn og god sommer til jer alle. 


Dato: d. 15. februar 2021

Imens Værkstedet har været lukket, er der sket flere ændringer:

Køkken og kaffestue
Det varme køkken er lukket ned. Det er lavet om til thekøkken. Du kan nu lave kold mad og servere.

Halvdelen af kaffestuen er lavet om til glasværksted
En del af køkkenet er lavet om til ovnrum og opbevaring af forme til glas.

Skabe
Der er nu helt styr på skabene. Ønsker du et skab ring til Bitten på
tlf.: 41 11 28 93. Betaling af de 100,- i leje pr. skab betales på samme måde som kontingentet.

Generalforsamling
Vi måtte jo udskyde den årlige generalforsamling i marts 2020.
På grund af restriktionerne ved vi på nuværende tidspunkt ikke, om vi kan gennemføre den planlagte generalforsamling i marts 2021. Så snart vi ved mere, vil vi udsende indkaldelsen til generalforsamlingen.

Mail
Husk! hvis du skifter telefon nr.- eller mailadresse, at give besked om det.
Du kan kontakte Værkstedet på – vaerkstedetaarhus@gmail.com

Indbetalingen til Værkstedet
Nordea bank reg. nr.: 1971 og konto nr.: 9711203501 eller MobilePay nr. 450469 (Husk navn og medlems nr.)

Ny koordinator på Værkstedet
Malene Sørensen er pr. 1. marts blevet ansat som ”koordinator med fokus på mænds sundhed”. Malene er oprindeligt uddannet indenfor rejsebranchen og har en Bachelor i International Hospitality Management. De seneste mange år har Malene beskæftiget sig med frivillighed, bl.a. som frivilligkoordinator hos Rethinkers, Tall Ships Race, Festspillet ”Kong Arthur” og ved derfor allerede meget om at arbejde med frivillighed.

Det bliver Malenes opgave at sørge for at slå på tromme for Værkstedet alle de steder man overhovedet kan komme i tanke om, finde på nye måder at tiltrække nye brugere, understøtte bestyrelsen og alle de frivillige, som lægger et kæmpe arbejde på Værkstedet og i samarbejde gøre Værkstedet til det fedeste (og rareste) værksted i byen. Malene er også ansat til at arbejde med ”mænds sundhed” som er et politisk bestemt tema i Aarhus Kommune. Der skal sættes fokus på at tiltrække flere mænd til de traditionelle sundhedstilbud og så skal vi understøtte bedre på mentale/sociale tilbud. Og det er lige hér Værkstedet kommer ind i billedet – som en genial platform for mænds fællesskaber. Malene kommer derfor også til at arbejde en del ”ude af huset” i den store arbejdsgruppe omkring mænds fællesskaber, på Folkestedet og alle mulige andre steder, hvor der sker noget der kan være til gavn for Værkstedet og mænds fællesskaber.

Pedelservice
Pedelservicen på Værkstedet vil fremadrettet blive dækket af Bygningsafdelingen i Sundhed og Omsorg. Bygningsafdelingen kommer til at dække samtlige adresser i hele organisationen og derfor er det naturligt, at de også dækker Værkstedet. Det betyder også at Bygningsafdelingen får ”fingeren” på pulsen ift bygningsmæssige udfordringer de enkelte steder. De er allerede en pedel tilknyttet, som sammen med Gorm er ved at lave alverdens projekter, og når Gorm stopper som pedel-vikar d. 31. marts fortsætter pedellen.

Keramik
Keramik overtager det gamle glasrum, så der er plads til flere på holdene.

Ønskesedler
På mange måder er værkstedet ligesom ved at blive etableret på ny.
Bestyrelsen vil derfor snarest udsende ønskesedler til de forskellige afdelinger om der skulle være ønsker for nyanskaffelser eller f.eks. udvidelse med nye aktiviteter.